Konsernstyret

Bernt Olufsen

Ansatt som redaktør i Schibsted Media Group siden 2011. Har tidligere jobbet som journalist i Adresseavisen og i VGs politiske avdeling, i tillegg til at han har hatt ulike lederjobber i VG - bl.a. vaktsjef, sjef for VGs politiske avdeling, redaksjonssjef, nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør (sistnevnte i perioden 1994 – 2011). Bernt Olufsen har bred styreerfaring fra tidligere og nåværende styreverv. Han sitter p.t. i styret i Mediebedriftenes Landsforening (MBL), Bergens Tidende, 20 Minutes (Paris), i tillegg til at han er styreleder i Stavanger Aftenblad, Schibsted Forlag og 20 Minutos (Madrid).

Legg til i min rapport

Kristine Landmark

Siviløkonom fra NHH 1978. Adm. dir. i Slettvoll Møbler AS.  
Ulike lederstillinger i Stokke AS (1989-2010), fra 2004 som adm. dir.
Lederstillinger i Sunnmørsbanken AS (1979-1989).
Nåværende styreverv inkluderer bl.a. Norway Royal Salmon ASA,
Hexagon Composites ASA, Glamox ASA, CellCura ASA, Norwegian Rooms AS og Mostein Holding AS. Medlem av representantskapet i Norsk Industri og generalforsamlingen i NHO.

Legg til i min rapport

Stig Eide Sivertsen

Stig Eide Sivertsen er utdannet fra Durham University Business School og Universitetet i Bergen. Han har erfaring fra stillinger som finansdirektør i Schibsted og PGS, adm. direktør i Nettavisen, økonomidirektør i Telenor Link, konserndirektør i Telenor, adm. direktør i Telenor Broadcast og konsernsjef i Opplysningen. Han er styremedlem i bl.a. Gyldendal, EMGS og Cxense.

Legg til i min rapport

Bente Sollid Storehaug

Bente Sollid Storehaug startet sin karriere i norsk presse som tidenes yngste medlem i Norsk Redaktørforening. Senere er hun best kjent som serie-gründer innen IT- og medieselskaper. På midten av 90-tallet startet hun Digital Hverdag AS, og ledet dette selskapet gjennom flere fusjoner og oppkjøp frem til børsnotering i Stockholm. Siden 2000 har hun jobbet selvstendig med et 30-tall styreverv både for start-ups og børsnoterte virksomheter, investor og mentor for gründere i oppstartsvirksomheter. Foruten erfaring fra presse, reklame og informasjonsbransjen, har hun deltatt som rådgiver i E-Forum Norge under tre ulike næringsministre. De to siste årene har hun vært medgründer og styreleder i selskapet DotGlobal AS, som har kjøpt rettighetene til topplevel-domenet .global. Hun har bachelorgrad i statsvitenskap, godkjent kommunikasjonsrådgiver fra Norges Markedshøyskole, og har nettopp fullført coaching, mentoring og positiv psykologi ved BI.

Legg til i min rapport

Bente Rathe

Utdannet MBA, University of Denver (1986). Fra 2002 selvstendig næringsdrivende (styregrossist og seniorrådgiver). Visekonsernsjef i Gjensidige NOR frem til 2002. Nåværende tillitsverv: styreleder i Ecohz AS og Cenium AS. Styremedlem i Svenska Handelsbanken AB (Sverige), Home Invest AS, Nordic Choice Hospitality Group AS, Aker Kværner Holding AS, Powel AS og Statens pensjonsfond utlands etikkråd. Tidligere nestleder i Norsk Hydro ASA (inntil oktober 2012) og har vært styremedlem i Statoil ASA, Innovasjon Norge og Kongsberg Automobile ASA, samt styreleder i flere datterselskaper innen Gjensidige Nor.

Legg til i min rapport

Lars Svensson

Økonomiutdannet og ansatt i revisjonsbyrå (1971-77). Arbeider nå som arbeidende styreleder i Helsingborgs Dagblad. Tidligere ansatt i AB Nordvästra Skånes Tidningar (økonomisjef og adm. direktør) og Helsingborgs Dagblad AB (adm.direktør). Styreverv i blant annet Nya Wermlands-Tidningens AB, GOTA Media AB og Bergens Tidende AS.

Legg til i min rapport

Trond Berger

Berger er utdannet statsautorisert revisor (1984), siviløkonom BI (1981) og har befalskole (1977). Tiltrådte som konserndirektør i Schibsted ASA i 1999 og har ansvaret for virksomhetsområdene økonomi, finans, investor realation, merger and acquisition, og IT. Trond Berger kom fra stillingen som investeringsdirektør i Stormbull (1998). Tidligere konserndirektør (CFO) i Nycomed ASA og konserndirektør for strategi og forretningsutvikling i Nycomed Amersham (1997-98). Han var partner i Arthur Andersen i perioden 1981-92. Berger sitter i styret i en rekke Schibsted-selskaper.

Legg til i min rapport

Terje Eidsvåg

Terje Eidsvåg er utdannet cand. mag. ved NTNU og har siden 1996 vært journalist i Adresseavisen. Eidsvåg er tidligere medlem av Norsk Journalistlags landsstyre, arbeidsutvalg og forhandlingsutvalg og sitter i dag i kontrollkomiteen og eierskapsutvalget til journalistlaget.

Legg til i min rapport

Bjørn Sletvold

Bjørn Sletvold er utdannet trykker med fagbrev. Sletvold har vært ansatt i Adresseavisen/Polaris Trykk Trondheim siden 1971, først innen avislevering og fra 1977 i trykkeriet som trykker. Sletvold er leder for Fellesforbundet i Polaris Trykk Trondheim AS.

Legg til i min rapport

Merete Amdam Holand

Merete Amdam Holand har utdanning innen markedsføring. Holand har vært ansatt i Sunnmørsposten siden 1982 og jobber i dag som prosjektleder i markedsavdelingen. Hun er klubbleder i Parat Media Sunnmørsposten og sitter i styret i Sunnmørsposten.

Legg til i min rapport